Kedves Olvasó!

Sokszor felmerül a kérdés, hogy kiknek szól ez az oldal. Mikor és milyen helyzetekben használhatóak az itt olvasható információk. Itt néhány ilyen kérdést gyűjtöttem össze:

Kinek szól ez az oldal?

Ez az oldal mindenkinek szól, aki nem érzi magát anyagi biztonságban és javítani szeretne ezen a helyzeten. Akár vannak napi vagy havi pénzügyi gondjaid, akár nincsenek, akár a hitelektől szeretnél megszabadulni, akár vésztartalékot szeretnél a rosszabb időkre, itt mindenre találsz információt, segítséget, tippeket.

Miből tanulhatok?

A információk kategorizálva vannak. Mindenki a saját érdeklődésének megfelelő témákban olvashat. Évente kétszer pedig online tanfolyam is segíti a tanulni, fejlődni vágyókat.

Nekem szól-e az oldal, ha jelenleg nincsenek anyagi gondjaim, de megtakarításom sem?

Igen, hiszen ha nincsen megtakarításod, akkor egy esetleges jövedelemkiesés azonnal gondot okozhat. Ez ellen jobb mielőbb bebiztosítani magad. Erre is találsz hasznos információkat ezen az oldalon.

Teljes anyagi csődben vagyok, az itt szerzett információkkal kilábalhatok belőle?

Akinek már összecsaptak a feje fölött a hullámok, több hitele van, amik hátralékosak, akkor ott komoly, személyre szóló segítségre van szükség. Ebben az esetben is tudok segíteni, kérlek írj levelet a domjanviki@anyagiak.hu címre.

Mire van szükségem, hogy az anyagi helyzetem javuljon?

Új szemléletmódra! Bárki tud saját magán segíteni. Tudatosság, kitartó munka, önfegyelem szükségeltetik hozzá. Minden mást ezen az oldalon megtalálsz. Ha még több segítségre van szükséged, akkor jelentkezhetsz tanfolyamra, ami évente kétszer indul.

Kevés a bevételem, a jövedelmem; nincs mit beosztanom, érdemes-e olvasnom ezt az oldalt?

Mindenképpen! Annál inkább szükséges, hogy javítani tudj az anyagi helyzeteden! Nem szabad feladni. Mindenki tud segíteni saját magán, ha akar! Olvasd el az előző kérdést, hogy megtudd, mi kell hozzá!

Jó olvasást, jó tanulást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.